Brainstorms

Naast de creatieve uitvoering van eigen en andermans projecten, word ik ook warm van het ontwikkelende denkwerk zelf. Bij voorkeur gaat Maki’Art in op uw bij-het haar-gegrepen losse flodders en de blauwdruk van uw eigen ideeën. Via brainstormsessies komen we tot ongekende innovatieve uitspattingen. Het format voor uw langverwachte tv-programma, een vernieuwende aanpak voor uw bedrijfsoverleg, of een mooi, integer en origineel afscheid van uw pas overleden grootmoeder. Ik zie u graag komen.

Ik fungeer als denktank, als aandrijvende motor voor uw eigen creativiteit, als sparringpartner of realistisch klankbord. Wat concrete uitvoering betreft, doe ik een aantal dingen zelf of breng ik u indien mogelijk in contact met de juiste mensen. Of ik stimuleer u om het zelf te doen. Want neen, we kunnen hier niet alles. Wel veel :-).

Hieronder een aantal concrete voorbeelden van hoe breed de opties zijn:

  • U denkt na over een televisieformat, maar zit vast in uw eigen creatief brein. Een brainstormsessie brengt u weer in een ander denkkader, waarop u verder kan. We brainstormen op regelmatige basis of eenmalig.
  • U wil zelf een feest organiseren, maar heeft geen idee hoe u zonder evenementenbureau toch ludiek of origineel uit de hoek kan komen. Ik verzin samen met u een haalbare inkleding van eigen makelij.
  • U werkt aan een comedy- of theatervoorstelling. Een brainstorm helpt uw denkkader verruimen en brengt u op nieuwe ideeën die u meteen kan gebruiken.
  • U wenst een uitnodigende of pakkende tekst of brief te schrijven maar vindt de tijd of de juiste woorden niet. Ik ‘hoor’ wat u bedoelt en zet het voor u op papier.
  • Combinaties: ik denk mee over een concept en help de dag zelf hier en daar met praktische uitvoering: foto’s en tekst voor de uitnodiging, workshops, zoeken naar acts, aankleding…

Enfin, het kan alle kanten op dus. Er is reeds genoeg bagage en vooral veel goesting om erover na te denken. En een netwerk vol interessante samenwerkingen.

Advertentie