Kindergrime

Kindergrime - Romein

Maki’Art fleurt graag uw bedrijfsfeest, babyborrel of ander evenement op met een aangepaste kindergrime. Populaire ontwerpen zoals op de foto’s hieronder worden uitgestald op een aantrekkelijk display-bord.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Themaconcepten

Indien gewenst brengt Maki’Art ook totaalconcepten. Zo zorgt onze circusthema-act voor de ideale mix tussen kindergrime en straattheater, waarbij de wachtrij een hele belevenis wordt en de kinderen én ouders op interactieve manier én met een hoek af worden klaargestoomd als echte artiesten. Onze fotoborden zorgen daarbij voor geweldige foto’s.

Ons Chinees thema zorgt dan weer voor een heel pak sfeer. Ontwerpen en tattoo’s van draken, ninja’s, geisha’s en nog vele anderen kunnen jong en oud bekoren. Ook hier kunnen knotsgekke foto’s gemaakt worden met onze fotoborden. Indien gewenst zorgt ook hier een acteur voor een aangepaste interactie met de wachtrij of doen we gewoon een DIY-tattoo-workshop!

18423974_660847554123297_5953923685678609323_n

Tattoo’s

Tijdelijke tattoo’s kunnen geplaatst worden op zowat elk evenement voor jong en oud. Ze blijven enkele dagen op de huid en kunnen verwijderd worden met alcohol. Ze worden geplaatst met airbrush.

Tarieven

Maki’Art schminkt aan vrij hoge snelheid en levert kwaliteit en hygiënisch werk. Opdrachten kunnen geboekt worden vanaf een duurtijd van 3 uur en vanaf 48 euro/uur + verplaatsingskosten vanuit Gent (0,34 euro/km). Voor dagopdrachten en themaconcepten gelden andere tarieven. Stuur gerust een mail voor meer info en een offerte op maat van uw evenement.

De ontwerpen kunnen aangepast worden aan de lengte van de wachtrij. Maki’Art gebruikt producten van professionele kwaliteit die makkelijk verwijderbaar zijn met water en eventueel wat zeep (goed laten schuimen). Desalniettemin laten een beperkt aantal kleuren afhankelijk van het huidtype een heel lichte schijn achter. Ontschminkdoekjes of een vette crème kunnen wonderen doen.

Advertenties