Kindergrime

Kindergrime - Romein

Maki’Art fleurt graag uw evenement op met een aangepaste kindergrime. Populaire ontwerpen zoals op de foto’s hieronder worden uitgestald op een aantrekkelijk display-bord. Daarnaast werken wij graag met thema-concepten. Slechts enkele daarvan vindt u terug in de menubalk onder ‘acts en workshops’, maar wij staan open voor nieuwe concepten op maat.

Deze diashow vereist JavaScript.

Tattoo’s

Tijdelijke tattoo’s kunnen geplaatst worden op zowat elk evenement voor jong en oud. Ze blijven enkele dagen op de huid en kunnen verwijderd worden met alcohol. Ze worden geplaatst met airbrush.

Tarieven

Maki’Art schminkt aan vrij hoge snelheid en levert kwaliteit en hygiënisch werk. Opdrachten kunnen geboekt worden vanaf een duurtijd van 3 uur en vanaf 48 euro/uur + verplaatsingskosten vanuit Gent (0,36 euro/km). Voor dagopdrachten en acts gelden andere tarieven. Stuur gerust een mail voor meer info en een offerte op maat van uw evenement.

De ontwerpen kunnen aangepast worden aan de lengte van de wachtrij. Maki’Art gebruikt producten van professionele kwaliteit die makkelijk verwijderbaar zijn met water en eventueel wat zeep (goed laten schuimen). Desalniettemin laten een beperkt aantal kleuren afhankelijk van het huidtype een heel lichte schijn achter. Ontschminkdoekjes of een vette crème kunnen wonderen doen.